AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapkara bulutlar görmek

Kahve falında kapkara bulutlar görmek

Kahve falında kapkara bulutlar görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, yeni iş kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında kapkara bulutlar gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında kapkara bulutlar görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kapkara köpek görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünü kapkara görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzü kapkara görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapkara bebek görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında birini kapkara görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapkara deniz görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapkara kedi görmek kendisini ona adayacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir