AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmaya tırmanmak

Kahve falında asmaya tırmanmak

Kahve falında asmaya tırmanmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet eder.

Kahve falında asmaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Yeni aktiviteler deneyimleyebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak faaliyetlere katılabilirsiniz.

Kahve falında asma ağacına tırmanmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, şansının da döneceğine işarettir.

Kahve falında asmaya tırmanmak kişinin hayırlı yollara gireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma köprüden düşmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı asma yaprağı görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma ağacı ve üzüm görmek hayır duaları alınacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asmadan yaprak toplamak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında asma toplamak aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı istemek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir