AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma toplamak

Kahve falında asma toplamak

Kahve falında asma toplamak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma toplamak gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yeşil asma yaprağı toplamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında asmada üzüm toplamak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asmadan üzüm toplamak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet eder.

Kahve falında asma üzüm toplamak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asmadan yaprak toplamak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, iyi halinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında asmadan koruk toplamak sevgiyi ve hürmeti göreceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında asma yaprağını toplamak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, büyük bir makama geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir