AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı asma yaprağı görmek

Kahve falında sarı asma yaprağı görmek

Kahve falında sarı asma yaprağı görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, daha zengin hale geleceğine, eşlerin boşanacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına alamet eder.

Kahve falında sarı asma yaprağı gördüyseniz:

  • İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz.

Kahve falında sarı asma yaprağı görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş asma yaprağı görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında asma yaprağı koparmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asma yaprağını toplamak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplanmış asma yaprağı görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil asma yaprağı toplamak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına delalet eder.

Kahve falında haşlanmış asma yaprağı görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Kahve falında asma yaprağı yediğini görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, maddi imkânlarının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir