AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor bina görmek

Kahve falında mor bina görmek

Kahve falında mor bina görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor bina gördüyseniz:

  • Çocukça davranışlarda bulunmaz veya engellerseniz, tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Kahve falında mor bina görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek binada görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında binadan binaya atlamak herkesi doğru yola çağıracağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında çatlayan bina görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah bina görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, bilgilerle donanacağına inanılır.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binanın çatısında olmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir