AnaSayfa / Genel / Kahve falında binadan binaya atlamak

Kahve falında binadan binaya atlamak

Kahve falında binadan binaya atlamak daha fazla mal sahibi olacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, başarılarının takdir edileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, parasının ve malının çoğalacağına, kredi çekileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına inanılır.

Kahve falında binadan binaya atlamak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi yapması gereken şeyi yapsın ya da kendi işleriyle meşgul olsun.

Kahve falında çok yüksek binadan atlamak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binanın üstünden atlamak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, işlerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında büyük binadan atlamak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binadan aşağı atlamak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete rivayet etmektedir.

Kahve falında binadan binaya atlamak mutlu olacağına ve güleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin binadan atladığını görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binadan atladığını görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında binaların üzerinden atlamak sonra kendi işini kuracağına, fakirleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir