AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yüksek binada görmek

Kahve falında kendini yüksek binada görmek

Kahve falında kendini yüksek binada görmek üzüntülerinin biteceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında kendini yüksek binada gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler olması durumunda mantıklı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek binanın çatısında olmak kendisini korumaya alacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binada olmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binaya girmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, bedeninin de iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bina inşaatı görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında yüksek beyaz bina görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir