AnaSayfa / Genel / Kahve falında battaniye yorgan görmek

Kahve falında battaniye yorgan görmek

Kahve falında battaniye yorgan görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında battaniye yorgan gördüyseniz:

  • Sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir.

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında battaniye yorgan görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yorgan ve battaniye görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına yorulur.

Kahve falında yorgan battaniye görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz battaniye görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına alamet eder.

Kahve falında battaniye yakmak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında battaniye almak aşkının da kalıcı olacağına, planlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi battaniye görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, kendisine şifa olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir