AnaSayfa / Genel / Kahve falında battaniyeler görmek

Kahve falında battaniyeler görmek

Kahve falında battaniyeler görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, bununla yüceleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, dünya mallarının çoğalacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında battaniyeler gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya beraber iş yaptığınız kişiler ya da özel yaşamınızdaki partneriniz sizi destekleyebilir.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek battaniyesi görmek bazen umutlarını yitireceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebek battaniyesi görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında battaniye katlamak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo battaniye görmek çok önemli noktalara geleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında battaniyeler görmek rızkının kesileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalettir.

Kahve falında pembe bebek battaniye görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Kahve falında birine battaniye vermek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir