AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor balon görmek

Kahve falında mor balon görmek

Kahve falında mor balon görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, insanların güvenini kazanacağına, isabetli kararlar alacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işaret eder.

Kahve falında mor balon gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerde gerilimli olmanız mümkündür.

Kahve falında mor balon görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, yüksek diploma alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balonda uçmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi balon görmek eline haram para geçeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içi su dolu balon görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında başkasının elinde balon görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baloncuk yapmak insanları kıracağına ve üzeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında büyük uçan balon görmek gelirinin çoğalacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balon balığı görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, sorunlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir