AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi balon görmek

Kahve falında mavi balon görmek

Kahve falında mavi balon görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, çok büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi balon gördüyseniz:

  • Durmanız gerekmiyor.

Kahve falında mavi beyaz balon görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli balon görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi balon görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi balon şişirmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi balonlar görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi uçan balon görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında balon görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına delalettir.

Kahve falında balonla uçtuğunu görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir