AnaSayfa / Genel / Kahve falında balonda uçmak

Kahve falında balonda uçmak

Kahve falında balonda uçmak sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, ev sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balonda uçmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili harcamaları kısmanız gerekebilir.

Kahve falında uçan balonda uçmak manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında balona binip uçmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havada balonla uçmak kazancının helal para olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balonda uçmak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında balonun üstünde uçmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Kahve falında balon içinde uçmak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında balonla uçmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında balon üstünde uçmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir