AnaSayfa / Genel / Kahve falında baloncuk yapmak

Kahve falında baloncuk yapmak

Kahve falında baloncuk yapmak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında baloncuk yapmak gördüyseniz:

  • Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında baloncuk yapmak yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında balon yapmak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı uçan balon görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında balona tutunup uçmak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak hava balonu görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balon üstünde uçmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında balon hediye almak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi balonlar görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir