AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam avize görmek

Kahve falında cam avize görmek

Kahve falında cam avize görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam avize gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler mevcut düzenlemeler veya planlar üzerinde olmadık etkiler yaratabilir.

Kahve falında cam avize görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antika avize görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, borçlarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında çok avize görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırık avize görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avize satın almak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında avize almak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan avize görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, güzel işler yapacağına işarettir.

Kahve falında avize hediye almak sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir