AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma kilit takmak

Kahve falında asma kilit takmak

Kahve falında asma kilit takmak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işaret eder.

Kahve falında asma kilit takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak veya rahatlatmak adına ileride pişmanlık duyabileceğiniz düzenlemelere veya anlaşmalara onay vermek üzeresiniz.

Kahve falında asma kilit takmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında asma kilit kırmak hayatının rast gitmeye başlayacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında asma kilit görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında asma kilit almak kalp kırıklığı olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıda asma kilit görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, üzüntünden sağlığından olacağına işaret eder.

Kahve falında asma kilit ve anahtar görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık asma kilit görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, korkularının üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıya kilit takmak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir