AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma dalı kesmek

Kahve falında asma dalı kesmek

Kahve falında asma dalı kesmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, masabaşı bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma dalı kesmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine, belli bir amaç için yapılan çalışmalara veya sosyal yardım gruplarına daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında asma dalı kesmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma dalı yemek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında asma dalı dikmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma dalı kırmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında asma dalı koparmak Tövbe Edeceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine tabir olunur.

Kahve falında asmayı kesmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında asma kesmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında asmadan üzüm kesmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir