AnaSayfa / Genel / Kahve falında mobilya değiştirmek

Kahve falında mobilya değiştirmek

Kahve falında mobilya değiştirmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, elini haramdan uzak tutacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, büyük tartışmalara gireceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına yorulur.

Kahve falında mobilya değiştirmek gördüyseniz:

  • İşiniz veya sosyal yaşamınızla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak koşullar oluşuyor.

Kahve falında mobilyaların yerini değiştirmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mobilyaları değiştirmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mobilya değiştirmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına yorulur.

Kahve falında yeni mobilya almak kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evine mobilya aldığını görmek hanesindeki rızkın da artacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mobilya görmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk mobilya görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni mobilyalar almak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir