AnaSayfa / Genel / Kahve falında mobilyaları değiştirmek

Kahve falında mobilyaları değiştirmek

Kahve falında mobilyaları değiştirmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında mobilyaları değiştirmek gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Kahve falında mobilya değiştirmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, uzun uzun dalıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mobilyaların yerini değiştirmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına tabir olunur.

Kahve falında mobilyaları değiştirmek iyi şartlarda yaşayacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeni mobilya satın almak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ev mobilyası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına işaret eder.

Kahve falında tozlu mobilya görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz mobilya görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek mobilyası görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir