AnaSayfa / Genel / Kahve falında mızrakla yaralanmak

Kahve falında mızrakla yaralanmak

Kahve falında mızrakla yaralanmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, malların artacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kara kara düşünür olacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına inanılır.

Kahve falında mızrakla yaralanmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan işlerde kullanmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında mızrakla yaralanmak sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına işarettir.

Kahve falında mızrakla balık avlamak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, mallarının eksileceğine yorulur.

Kahve falında mızrak görmek bir sınavdan geçileceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına inanılır.

Kahve falında altın mızrak görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mızrakla vurulmak sıkıntının günden güne artacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mızrakla birini öldürmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında mızrakla adam öldürmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kolundan yaralandığını görmek alanında marka bir isim olacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir