AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan yaralandığını görmek

Kahve falında kolundan yaralandığını görmek

Kahve falında kolundan yaralandığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, yanlış anlaşılacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolundan yaralandığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi bozmadan size borçlu kişiler üzerinde bazı konularda baskı kurabilirsiniz.

Kahve falında kolunun yaralandığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolundan yaralanmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında kolunda yara çıktığını görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında kolunda yara çıkmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kollarında yara görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kolunda yara görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolundan yaralandığını görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolda yaralar görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir