AnaSayfa / Genel / Kahve falında mızrakla birini öldürmek

Kahve falında mızrakla birini öldürmek

Kahve falında mızrakla birini öldürmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, mülk sahibi olacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine yorulur.

Kahve falında mızrakla birini öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların keyifli taraflarıyla uğraşmaya başlayabilirsiniz ya da önünüze daha keyifli projeler veya işler gelebilir.

Kahve falında mızrakla birini öldürmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, kazancın yarı yarıya artacağına yorulur.

Kahve falında mızrakla adam öldürmek dostlarını da iyi seçeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mızrakla yaralanmak para ve makam sahibi olacağına, iyi geçiminin devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında mızrakla vurulmak gelirinin de garanti altında olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın mızrak görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında mızrakla balık avlamak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mızrak görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini öldüğünü öğrenmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir