AnaSayfa / Genel / Kahve falında mızrakla vurulmak

Kahve falında mızrakla vurulmak

Kahve falında mızrakla vurulmak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında mızrakla vurulmak gördüyseniz:

  • Planlarınızda beklenmedik engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mızrakla vurulmak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın mızrak görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mızrakla balık avlamak fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına delalet eder.

Kahve falında mızrakla adam öldürmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında mızrakla yaralanmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mızrakla birini öldürmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mızrak görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında silahlı çatışmada vurulmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, dileklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir