AnaSayfa / Genel / Kahve falında mızrakla adam öldürmek

Kahve falında mızrakla adam öldürmek

Kahve falında mızrakla adam öldürmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, makamının ve ününün artacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mızrakla adam öldürmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Kahve falında mızrakla adam öldürmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında mızrakla birini öldürmek rahat bir hayat sürüleceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet eder.

Kahve falında mızrakla balık avlamak hanesindeki rızkın da artacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mızrakla yaralanmak canının ve malının garantide olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalettir.

Kahve falında mızrakla vurulmak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mızrak görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine alamet eder.

Kahve falında altın mızrak görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zorla adam öldürmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir