AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın mızrak görmek

Kahve falında altın mızrak görmek

Kahve falında altın mızrak görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın mızrak gördüyseniz:

  • Size uymuyorsa diğerlerinin arkasından gitmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında altın mızrak görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet eder.

Kahve falında mızrakla yaralanmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında mızrakla vurulmak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mızrakla adam öldürmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında mızrakla balık avlamak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, eve huzur dolacağına delalettir.

Kahve falında mızrak görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında mızrakla birini öldürmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine inanılır.

Kahve falında altın küpe ve bilezik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir