AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısıra gittiğini görmek

Kahve falında mısıra gittiğini görmek

Kahve falında mısıra gittiğini görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, çok pişmanlık duyacağına, zorlukları aşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında mısıra gittiğini gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yeşil mısır görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında mısır çorbası içmek yolculuğa, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır seçmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, haklılığının anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısıra gitmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mısır koparmak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında büyük mısır görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında mısır taneleri görmek verimli olacak işler yapacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına yorulur.

Kahve falında patlamış mısır görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir