AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır taneleri görmek

Kahve falında mısır taneleri görmek

Kahve falında mısır taneleri görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında mısır taneleri gördüyseniz:

  • Kişiliğinize zarar vermeden veya maddi açıdan kısıtlanmadan fark yaratabilmenin yolları üzerine düşünmelisiniz.

Kahve falında mısır tanesi görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş mısır taneleri görmek rahatlığa ereceğine, rahat bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında mısır taneleri görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hatalarını fark edeceğine delalettir.

Kahve falında mısır tanesi yemek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işarettir.

Kahve falında tane halinde mısır görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı mısır tanesi görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir