AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısıra gitmek

Kahve falında mısıra gitmek

Kahve falında mısıra gitmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, maddi sorunlarının artacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulur.

Kahve falında mısıra gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konular tekrar edebilir.

Kahve falında mısır şehrine gitmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine inanılır.

Kahve falında mısıra gitmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında suda pişmiş mısır görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine işaret eder.

Kahve falında süt mısır toplamak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada mısır toplamak moralinin her zaman yerinde olacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında pazardan mısır almak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır seçmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında mısır sıçmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir