AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır şehrine gitmek

Kahve falında mısır şehrine gitmek

Kahve falında mısır şehrine gitmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, başarıya ulaşacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır şehrine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi, tanınmanızı veya kabul görmenizi sağlayacak çok sayıda fikriniz olabilir.

Kahve falında mısır şehrine gitmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında mısır şehrini görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında güzel bir şehre gitmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, depresyona gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir şehre gitmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ağrı şehrine gitmek dinine bağlı kalacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzak bir şehre gitmek önüne pek çok imkan sunulacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir