AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum yığınının altında kalmak

Kahve falında kum yığınının altında kalmak

Kahve falında kum yığınının altında kalmak eşyaların yenileneceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, zorlukların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan ya da hasta kişilere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum yığını altında kalmak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kum yığını görmek eksiği kendinde bulacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında altın yığını görmek kimseyle konuşmaz olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında çamur yığını görmek kendisini keşfedeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında bulgur yığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında çamaşır yığını görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına inanılır.

Kahve falında bir yığın ayakkabı görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir