AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık yağı görmek

Kahve falında fındık yağı görmek

Kahve falında fındık yağı görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, elinin de bollaşacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya yorulur.

Kahve falında fındık yağı gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında fındık yağı görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine işarettir.

Kahve falında sana yağı görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yağışlı hava görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, ihanete uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kekik yağı görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kar yağıyor görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Kahve falında yağın döküldüğünü görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında koyun yağı görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında iç yağı görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir