AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağın taştığını görmek

Kahve falında yağın taştığını görmek

Kahve falında yağın taştığını görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, hep dinç ve genç kalacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağın taştığını gördüyseniz:

  • Dedikodulardan çok etkileniyorsunuz.

Kahve falında yağın taştığını görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında araba yağı görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan yağı görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında yağışlı hava görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızartma yağı görmek maddi olarak zayıflayacağına, iyi geçim halinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etin yağını görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına inanılır.

Kahve falında iç yağı görmek her zaman çok üzgün olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine delalettir.

Kahve falında kuyruk yağı yemek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir