AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruk yağı görmek

Kahve falında kuyruk yağı görmek

Kahve falında kuyruk yağı görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruk yağı gördüyseniz:

  • Duygusal konular maddi, manevi veya fiziksel anlamda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında kuyruk yağı görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun kuyruk yağı görmek çok daha iyi günler göreceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruk yağı yemek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine yorulur.

Kahve falında yağı dökmek sağlıklı bir ömür süreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında yemek yağı görmek maddi açıdan zarar edileceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına delalet eder.

Kahve falında sana yağı görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında gres yağı görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, elini eteğini hayattan çekeceğine delalet eder.

Kahve falında gül yağı sürmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir