AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere kazmak

Kahve falında dere kazmak

Kahve falında dere kazmak hayaller kurulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında dere kazmak gördüyseniz:

  • Çevrenizin takdirini uyandırabilecek başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında dere kazmak kurulu düzeninin devam edeceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında mısır tarlası kazmak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında yerleri kazmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında taş kazmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğuna mezar kazmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında define kazmak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kabrini kazmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç dikmek için toprak kazmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir