AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır kaynatmak

Kahve falında mısır kaynatmak

Kahve falında mısır kaynatmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, hayattan daha zevk alacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır kaynatmak gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen kişiler olabilir, daha fazla soru sormalı görünmeyeni anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında mısır kaynatmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işarettir.

Kahve falında kaynatılmış mısır görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynamış mısır yemek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynayan çorba görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında yıldız kayması görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, eşyaların yenileneceğine delalettir.

Kahve falında lahana kaynatmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ocakta kaynayan süt görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak kayması görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir