AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana kaynatmak

Kahve falında lahana kaynatmak

Kahve falında lahana kaynatmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, sorunların gittikçe artacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında lahana kaynatmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle kaliteli zaman geçirebilmek için çevreyi buna göre düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında lahana kaynatmak daha büyük başarılar kazandıracağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden lahana almak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lahana marul görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, dertlerine çare bulacağına delalet eder.

Kahve falında lahana sarma yemek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahana fidelemek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında lahana görmek hem yeni yerler göreceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine inanılır.

Kahve falında lahana pişirmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir