AnaSayfa / Genel / Kahve falında ocakta kaynayan süt görmek

Kahve falında ocakta kaynayan süt görmek

Kahve falında ocakta kaynayan süt görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ocakta kaynayan süt gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Kahve falında ocakta kaynayan süt görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ocakta kaynayan yemek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ocakta su kaynatmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ocakta kaynayan su görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Kahve falında ocakta süt görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ocakta süt pişirmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında inek süt kaynatmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, düzenin bozulacağına işarettir.

Kahve falında kaynayan süt görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir