AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynayan çorba görmek

Kahve falında kaynayan çorba görmek

Kahve falında kaynayan çorba görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, sevinç ve sürura işaret etmektedir.

Kahve falında kaynayan çorba gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler sizi kötü göstermek isteyebilir.

Kahve falında çorba kaynatmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynayan çorba görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında kaynamış bulgur görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yerden kaynayan su görmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalettir.

Kahve falında inek sütü kaynatmak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kaynımı görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, refah içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kaynayan göl görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulur.

Kahve falında demir kaynatmak anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir