AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak kayması görmek

Kahve falında toprak kayması görmek

Kahve falında toprak kayması görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, düşmanların barışacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine alamet eder.

Kahve falında toprak kayması gördüyseniz:

  • Limitlerinizi zorlayıp zorlamadığınızı kontrol ederek ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında toprak kaymasını görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak kayması görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak kayması heyelan görmek büyük paralar kazanacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak kayması altında kalmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında toprak kayması olduğunu görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sel ve toprak kayması görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın kaynatmak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kaynına aşık olmak attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir