AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır haşladığını görmek

Kahve falında mısır haşladığını görmek

Kahve falında mısır haşladığını görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında mısır haşladığını gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcı bir alanda fark edilmeden ya da beklenmedik şekilde oluşan bir değişiklik sizi heyecanlandırmış olabilir.

Kahve falında mısır haşladığını görmek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, ailesini utandırmayacağına işaret eder.

Kahve falında mısır haşlamak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patates haşlamak borçluysa borcunu ödeyeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta haşlamak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında nohut haşlamak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına inanılır.

Kahve falında buğday haşlamak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine inanılır.

Kahve falında balık haşlamak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında lahana haşlamak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, içinin rahatlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir