AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta haşlamak

Kahve falında yumurta haşlamak

Kahve falında yumurta haşlamak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta haşlamak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda dikkatli hareket edin.

Kahve falında yumurta haşlamak maddi durumunuzun düzeleceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında suda yumurta haşlamak borçların ödeneceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mantı haşlamak yeni bir işe girileceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sebze haşlamak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işarettir.

Kahve falında fasulye haşlamak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında lahana haşlamak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında bulgur haşlamak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında et haşlamak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir