AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır haşlamak

Kahve falında mısır haşlamak

Kahve falında mısır haşlamak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, yeni siparişler alacağına delalettir.

Kahve falında mısır haşlamak gördüyseniz:

  • Güvenlik başlığı altında öne çıkan konular olursa hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor.

Kahve falında mısır haşlamak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında mısır haşladığını görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet eder.

Kahve falında salatalık haşlamak hayırlı bir haber alınacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sebze haşlamak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yılan haşlamak kazancınızın artacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında mantı haşlamak iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında makarna haşlamak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nohut haşlamak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir