AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates haşlamak

Kahve falında patates haşlamak

Kahve falında patates haşlamak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates haşlamak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Kahve falında patates haşladığını görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine inanılır.

Kahve falında patates haşlamak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında nohut haşlamak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalettir.

Kahve falında pirinç haşlamak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hamur haşlamak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında fasulye haşlamak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara lahana haşlamak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi haşlamak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir