AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana haşlamak

Kahve falında lahana haşlamak

Kahve falında lahana haşlamak kızgınlıkların geçeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, iş hayatında günah işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında lahana haşlamak gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Kahve falında lahana haşlamak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kara lahana haşlamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz lahana haşlamak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç haşlamak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sebze haşlamak hem yıpranacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye haşlamak mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında makarna haşlamak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında patates haşladığını görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir