AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut fidesi görmek

Kahve falında armut fidesi görmek

Kahve falında armut fidesi görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bolluk içinde yaşayacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, iftiraya maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut fidesi gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Kahve falında armut fidesi görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil biber fidesi görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, zorlukların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında nar fidesi dikmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında karpuz fidesi görmek yalnız kalınacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında reyhan fidesi görmek ekmeğin kesileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil domates fidesi görmek adım atarken çok zorlanacağına, feraha ermeye işaret eder.

Kahve falında domates fidesi görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir