AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma yaprağı haşlamak

Kahve falında asma yaprağı haşlamak

Kahve falında asma yaprağı haşlamak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı haşlamak gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Kahve falında asma yaprağı haşlamak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında buğday haşlamak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet eder.

Kahve falında bulgur haşlamak herkesin ilgisinin çekileceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi haşlamak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ailesi ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında balık haşlamak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında yumurta haşlamak büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına delalettir.

Kahve falında patates haşlamak üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mantı haşlamak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir