AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı haşlamak

Kahve falında mantı haşlamak

Kahve falında mantı haşlamak dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantı haşlamak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında mantı haşlamak yapılan işte geriye düşüleceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında makarna haşlamak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında yumurta haşlamak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine inanılır.

Kahve falında balık haşlamak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında buğday haşlamak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk haşlamak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında suda yumurta haşlamak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı haşlamak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir