AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur haşlamak

Kahve falında bulgur haşlamak

Kahve falında bulgur haşlamak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında bulgur haşlamak gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Kahve falında bulgur haşlamak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara lahana haşlamak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, gelirinin azalacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta haşlamak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında patates haşladığını görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kedi haşlamak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk haşladığını görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında fasulye haşlamak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk haşlamak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir