AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi haşlamak

Kahve falında kedi haşlamak

Kahve falında kedi haşlamak uzun yıllar yaşayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, işi ile gündeme geleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi haşlamak gördüyseniz:

  • Aceleci olmamanızda fayda var.

Kahve falında kedi haşlamak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında kara lahana haşlamak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında et haşlamak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yumurta haşlamak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında soğan haşlamak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, sürekli yerinde sayacağına delalettir.

Kahve falında patates haşladığını görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz lahana haşlamak zahmetli durumların sona erdirileceğine, hastalıklarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk haşlamak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir