AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik yapmak

Kahve falında terlik yapmak

Kahve falında terlik yapmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya işaret etmektedir.

Kahve falında terlik yapmak gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Kahve falında terlik yapmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında açık terlik görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında tek terlikle yürümek umutlarının kırılacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin terliğini giymek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinden terlik almak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz terliği görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, zamandan da kar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafire terlik görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulur.

Kahve falında terlik yemek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir