AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik satmak

Kahve falında terlik satmak

Kahve falında terlik satmak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terlik satmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size destek olabilir.

Kahve falında terlik satmak yeni bir şehre yerleşileceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak terlik giymek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalet eder.

Kahve falında terliğinin koptuğunu görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında tüylü terlik görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında terliğini tuvalete düşürmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolan terliği bulmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeffaf terlik giymek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ev terlikleri görmek hırsızlık yapacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir